Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009




ΕΠΙΠΛΑ & ΕΠΙΠΛΩΣΗ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΩΝ



http://www.mexil.gr



Οι πελάτες μας είναι συνεργάτες μας

Με πολυετής προσπάθειες η Mexil έχει δημιουργήσει ισχυρές επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης εξυπηρετώντας επαγγελματίες αρχιτέκτονες, διακοσμητές εσωτερικών χώρων και επιχειρήσεις ξενοδοχείων, εστίασης και διασκέδασης.

Κύριοι άξονες πάνω στου οποίους βασίζεται η καθημερινή λειτουργία της Mexil είναι η έρευνα καινούργιων υλικών και προϊόντων, ο σχεδιασμός νέων προϊόντων, η ανταγωνιστικότητα στις τιμές, και η άμεση εξυπηρέτηση. Η δέσμευση μας στους πελάτες μας είναι να τους παρέχουμε τα ‘’κατάλληλα εργαλεία του επαγγέλματος’’ – επαγγελματικά, υψηλής αισθητικής και ποιότητας design προϊόντα τα οποία εξυπηρετούν τις ανάγκες τους και δικαιολογούν άμεσα τις επενδύσεις τους.


Ο τρόπος δουλειάς μας

Πολλά χρόνια πέρασαν, πολλοί συνεργάτες άλλαξαν από την εποχή που η Mexil ήταν μια κλινοποιία.

Σήμερα η εταιρεία βασίζεται στο μοντέρνο design και τις σύγχρονες τεχνολογίες, για να ανταποκριθεί στις απαιτητικές προκλήσεις της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας αγοράς.

Η Mexil λειτουργεί ως σύγχρονη ευρωπαϊκή επιχείρηση και εξάγει προϊόντα προς προορισμούς σε όλο τον πλανήτη.

Αδιάκοπες επενδύσεις κεφαλαίων στο σχεδιασμό, στην ποιότητα προϊόντων, και σε υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών διασφαλίζουν ότι η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί το μελλοντικό μας κεφάλαιο.

Στην Μexil πιστεύουμε ότι το κύριο ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι ο δεσμός που καλλιεργούμε με τους πελάτες μας.


Ανεξάρτητα αν ο πελάτης προμηθεύτηκε ένα τραπέζι κουζίνας ή μια ολόκληρη γκάμα προϊόντων για μια ξενοδοχειακή μονάδα, η αφοσίωση μας στις ανάγκες του πελάτη παραμένει η ίδια και θα εξυπηρετηθεί από κατάλληλους επαγγελματίες.


Αυτή είναι η υπόσχεση μας στους πελάτες μας, και το στοίχημα μας για το μέλλον!



=================================================