Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ & ΕΠΙΠΛΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ & ΕΠΙΠΛΑ ΒΕΡΑΝΤΑΣ & ΕΠΙΠΛΑ ΠΙΣΙΝΑΣ - mexil





ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ & ΕΠΙΠΛΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ & ΕΠΙΠΛΑ ΒΕΡΑΝΤΑΣ & ΕΠΙΠΛΑ ΠΙΣΙΝΑΣ


www.mexil.gr/


mexil ΣΑΡΗΚΕΧΑΓΙΑΣ. ΚΑΡΕΚΛΕΣ & ΤΡΑΠΕΖΙΑ & ΣΚΑΜΠΟ & ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ & ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ & ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ & ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΗΛΙΟΥ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ. FURNITURE HOTELS and RESTAURANTS and SHOPS and CAFE and BARS and CLUBS. ΕΠΙΠΛΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ και ΒΕΡΑΝΤΑΣ. ΕΠΙΠΛΑ και ΕΠΙΠΛΩΣΗ για ΟΙΚΙΑΚΗ και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. ΕΠΙΠΛΑ και ΕΠΙΠΛΩΣΗ και ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ και ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ. ΕΠΙΠΛΑ και ΕΠΙΠΛΩΣΗ και ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ για ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ και CAFE και ΚΑΦΕ και ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ.
MÖBEL HOTELS. HôTELS MEUBLES. MOBILE ALBERGHI. 家具ホテル. МЕБЕЛЬ отели. МЕБЕЛИ ХОТЕЛИ. mexil SARIKEXAGIAS.

Οι πελάτες μας είναι συνεργάτες μας

Με πολυετής προσπάθειες η Mexil έχει δημιουργήσει ισχυρές επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης εξυπηρετώντας επαγγελματίες αρχιτέκτονες, διακοσμητές εσωτερικών χώρων και επιχειρήσεις ξενοδοχείων, εστίασης και διασκέδασης.

Κύριοι άξονες πάνω στου οποίους βασίζεται η καθημερινή λειτουργία της Mexil είναι η έρευνα καινούργιων υλικών και προϊόντων, ο σχεδιασμός νέων προϊόντων, η ανταγωνιστικότητα στις τιμές, και η άμεση εξυπηρέτηση. Η δέσμευση μας στους πελάτες μας είναι να τους παρέχουμε τα ‘’κατάλληλα εργαλεία του επαγγέλματος’’ – επαγγελματικά, υψηλής αισθητικής και ποιότητας design προϊόντα τα οποία εξυπηρετούν τις ανάγκες τους και δικαιολογούν άμεσα τις επενδύσεις τους.




==================================================